Houtwerkplaats

In het kader van hun praktijkopleiding en persoonlijk behandelplan werkt een aantal patiënten in de houtwerkplaats van de Oostvaarderskliniek. Hiermee kunnen zij, in samenwerking met een ROC en stichting Hout en Meubel, een officiële beroepskwalificatie behalen. De daartoe bevoegde arbeidstrainer begeleidt de werkzaamheden.

Houtwerkplaats1

De Oostvaarderskliniek hecht grote waarde aan een goed contact met buurtbewoners uit de Stripheldenbuurt. Eén van de manieren waarop dit kan is door het in opdracht maken van meubels of het verrichten van maatwerk. 

Opdracht?

Heeft u een eigen ontwerp voor een meubelstuk of wilt u maatwerk? Plaats uw opdracht bij de Oostvaarderskliniek. Voor het uitvoeren van uw opdracht gelden verschillende procedures en regels:

  • Neem contact op met de houtwerkplaats van de Oostvaarderskliniek via 08807-13000 of via aerme-hout@dji.minjus.nl.
  • Een medewerker kijkt met u of de opdracht binnen de mogelijkheden van de houtwerkplaats ligt.
  • Deze medewerker vraagt u naar een schets of omschrijving van uw opdracht. Zoals maten, houtsoort en kleurstelling.
  • Hierna ontvangt u een offerte voor uw opdracht met een globale aanduiding van de levertijd en kosten. Het is niet mogelijk een exacte levertijd af te spreken. Het aantal patiënten en de omvang in uren die patiënten aan uw opdracht kunnen werken, is afhankelijk van hun persoonlijk behandelplan. Het gaat in de houtwerkplaats in eerste instantie om de behandeling van patiënten.
  • In de offerte staat een prijs die concurrerend is met vergelijkbare producten met een vergelijkbare kwaliteit.
  • Uw persoonlijke (NAW) gegevens zijn alleen bekend bij de medewerker van de Oostvaarderskliniek. Uw anonimiteit blijft te allen tijde gehandhaafd.

Geïnteresseerd en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 08807-13000 of aerme-hout@dji.minjus.nl  

Houtwerkplaats