Interesse om bij ons te werken? Kom naar de Meet & Greet van FPC de Oostvaarderskliniek op 30 november 2023!

Ben je benieuwd hoe het is om in een tbs-kliniek te werken? Staat er een vacature tussen die bij jou past? Op donderdag 30 november 2023 ben je van harte welkom bij de Meet & Greet van FPC de Oostvaarderskliniek.

Beeld: ©oostvaarderskliniek

Programma

FPC de Oostvaarderskliniek zoekt nieuwe collega’s voor onder ander de functies van hoofd behandeling, klinisch / gz-psycholoog, sociotherapeut, jurist en medewerker geïntegreerde beveiliging (check actuele vacatures hier). De Oostvaarderskliniek is een gecertificeerd leerorganisatie en biedt diverse stagemogelijkheden aan, denk aan bijvoorbeeld sociotherapie en diagnostiek.
Ook als je nog geen ervaring hebt in een tbs-kliniek, kan dit je volgende stap zijn.

Om 18.30 uur starten we met een kort welkomswoord en opening. Vanaf 19.00 uur krijg je een rondleiding door de kliniek. Je komt op verschillende plekken in de kliniek medewerkers en patiënten tegen, waardoor je een beeld krijgt van het werken en wonen binnen de muren van onze tbs-kliniek.
 

Aanmelden

Meld je aan voor de Meet & Greet op 30 november 2023 via info@oostvaarderskliniek.nl