Werken bij de Oostvaarderskliniek

Openstaande vacatures

Kijk voor alle openstaande vacatures voor de Oostvaarderskliniek op Werken bij DJI
 

Heb jij interesse in werken bij de Oostvaarderskliniek?

Onze medewerkers zijn onze belangrijkste instrumenten in de behandeling van onze patiënten. Wij zetten ons in voor een inspirerend werkklimaat en een goede samenwerking. En we stimuleren onze medewerkers om zich in hun vakgebied te blijven ontwikkelen. Er zijn stages en opleidingsplaatsen voor een brede range aan opleidingen.

Wij werken met een complexe doelgroep en dat vraagt ook iets van onszelf. Wat wij in onze organisatie én in onszelf als medewerkers belangrijk vinden? Dat hebben we samengevat in de 5 B’s: betrokken, bewust, betrouwbaar, belangstellend en ‘bumor’. Herken jij je in deze eigenschappen? 

Wat hebben wij te bieden als werkgever? 
Medewerkers van FPC de Oostvaarderskliniek zijn in dienst van de Rijksoverheid. De Rijksoverheid is een verantwoordelijke werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Naast een mooi salaris bieden wij een Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris: een dertiende maand en vakantiegeld) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaal vriendelijke doelen. 

Wij hebben een gunstige bruto-netto verhouding ten opzichte van (onder andere) de cao GGZ. Wil je graag van tevoren weten wat je netto overhoudt? We maken graag een salarissimulatie voor je.

Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

Wij hechten sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en bieden daarvoor tal van mogelijkheden. Heb je een opleidingswens? Maak deze bespreekbaar en in de meeste gevallen kunnen wij jouw studie (grotendeels) vergoeden!

Collega’s aan het woord

Wil je meer weten over onze medewerkers en de verschillende functies binnen FPC de Oostvaarderskliniek? In de verhalen onderaan deze pagina nemen collega’s jou mee in hun werk.

Uitgelicht

“Negen van de tien keer is het gewoon een gezellige dienst”

Beeld: ©DJI

Werken met tbs-patiënten. En dan ook nog eens op de intensieve zorgafdeling. Je moet het maar kunnen. Marco doet het. Hij is sociotherapeut voor de patiënten die om wat voor reden dan ook niet op een reguliere afdeling kunnen functioneren.

Uitgelicht

“Dit is sociotherapie next level”

Beeld: ©DJI

Als verpleegkundige zag Abdi ziekenhuizen, revalidatieklinieken en psychiatrische instellingen vanbinnen. Maar telkens miste hij uitdaging, prikkeling. Tot hij in 2011 als stagiair-sociotherapeut bij de forensische verslavingsafdeling van de Oostvaarderskliniek in Almere aan de slag ging.

Uitgelicht

“Er samen met collega’s voor zorgen dat mensen re-integreren in de maatschappij: dat maakt mij trots”

Beeld: ©DJI

Patiënten zo goed mogelijk begeleiden, waarbij veiligheid altijd voorop staat. Met dat doel gaat Hugo elke dag naar zijn werk.