Interesse om bij ons te werken? Kom naar de Meet & Greet van FPC de Oostvaarderskliniek op 13 april 2023!

Ben je benieuwd hoe het is om in een tbs-kliniek te werken en wil je weten of het iets voor jou is? Op donderdag 13 april 2023 ben je van harte welkom bij de Meet & Greet van FPC de Oostvaarderskliniek. Meld je aan!

Programma

FPC de Oostvaarderskliniek zoekt nieuwe collega’s voor onder ander de functies van hoofd behandeling, sociotherapeut, medewerker geïntegreerde beveiliging en nog veel meer (check actuele vacatures hier). Ook als je nog geen ervaring hebt in een tbs-kliniek kan dit je volgende stap zijn!

Om 18.30 uur starten we met een kort welkom en opening. Vanaf 19.00 uur krijg je een rondleiding door de kliniek. Je komt op verschillende plekken medewerkers en patiënten tegen en krijgt een beeld van het werken en wonen binnen de muren van onze tbs-kliniek.

Aanmelden

Meld je aan voor de Meet & Greet op 13 april 2023 via info@oostvaarderskliniek.nl

Verhalen van medewerkers en vacatures

Wil je verhalen uit de praktijk lezen van onze collega's  en weten welke vacatures we allemaal hebben? Meer informatie vind je op  deze pagina!