Omwonendencommissie

Als tbs-kliniek onderhouden wij graag een goede band met onze omwonenden. In het verleden organiseerde Forensisch Psychiatrisch Centrum (FPC) de Oostvaarderskliniek voorlichtingsavonden en werd bewoners gevraagd zitting te nemen in een omwonendencommissie. Deze commissie overlegt nu regelmatig met de directie van de Oostvaarderskliniek om informatie te delen en vragen en opmerkingen vanuit de buurt te bespreken. Afspraken over deze samenwerking zijn vastgelegd in het Convenant Omwonendencommissie - directie FPC de Oostvaarderskliniek.

 

De omwonendencommissie is een samenstelling van buurtbewoners uiteenlopend van gezinssamenstelling, buurtdelen, leeftijd, meningen en gedachten met betrekking tot aanwezigheid van de Oostvaarderskliniek in de Stripheldenbuurt in Almere. De commissie is een klankbord voor de Stripheldenbuurt richting de tbs-kliniek. Samen met de omwonendencommissie is een overzicht met vragen en antwoorden samengesteld. Wij hopen dat we hiermee enkele vragen die leven bij mensen in de omgeving van de tbs-kliniek kunnen beantwoorden.

 

Heeft u vragen of opmerkingen over de buurt in relatie tot FPC de Oostvaarderskliniek? Stuur dan een e-mail aan de commissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bezoek de website: ocstbs.blogspot.nl.

Log in