Omwonendencommissie

c7a3fcdf1f8fdd8c2e3654d9a5cbc6a0 LAls tbs-kliniek willen we graag een goede band opbouwen met onze buren. In het verleden organiseerde Forensisch Psychiatrisch Centrum de Oostvaarderskliniek voorlichtingsavonden en werd bewoners gevraagd zitting te nemen in een omwonendencommissie.
De commissie overlegt nu regelmatig met de directie van FPC de Oostvaarderskliniek om wederzijdse informatie, vragen en opmerkingen vanuit de buurt te bespreken. Afspraken over de samenwerking zijn vervat in een convenant

De omwonendencommissie is een samenstelling van buurtbewoners uiteenlopend van gezinssamenstelling, buurtdelen, leeftijd, meningen en gedachten met betrekking tot aanwezigheid van FPC de Oostvaarderskliniek in de Stripheldenbuurt. De commissie is een klankbord voor de Stripheldenbuurt richting FPC de Oostvaarderskliniek.

Samen met de omwonendencommissie is een overzicht met vragen en antwoorden samengesteld. Wij hopen dat we hiermee enkele vragen die leven bij mensen in de omgeving van de tbs-kliniek kunnen beantwoorden.
Heeft u vragen of opmerkingen over de buurt in relatie tot FPC de Oostvaarderskliniek? Stuur dan een e-mail aan de commissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bezoek de website: ocstbs.blogspot.nl

Log in