Rondleidingen


In verband met de landelijke maatregelen rondom het coronavirus worden er op dit moment geen rondleidingen in de Oostvaarderskliniek georganiseerd.

 

Binnen Forensisch Psychiatrisch Centrum (FPC) de Oostvaarderskliniek verzorgen we rondleidingen voor onze ketenpartners uit de regio, zoals de reclassering, politie, rechtbanken, het OM en andere groepen die directe raakvlakken hebben met ons werkveld, bijvoorbeeld op het gebied van opleiding en/of studie.

Een verzoek tot een rondleiding kan per e-mail worden ingediend via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierbij in ieder geval het doel van de gewenste rondleiding en de grootte van het gezelschap.

Informatieverzoeken voor profielwerkstukken en verzoeken tot interviews aangaande schoolopdrachten nemen wij niet in behandeling. Uitgebreide informatie over de tbs-maatregel en -behandeling is te vinden op onze website www.oostvaarderskliniek.nl en op www.tbsnederland.nl.


Meer in deze categorie:
« Op bezoek bij patiënten

Nieuws