Werken in een tbs-kliniek? Kom 13 december 2017 naar de wervingsdag van de Oostvaarderskliniek!

Forensisch Psychiatrisch Centrum (FPC) de Oostvaarderskliniek in Almere is een ondernemende organisatie die ambitieuze professionals veel te bieden heeft. De Oostvaarderskliniek levert een bijdrage aan een veiligere samenleving door mensen met een aantoonbaar risicovol gedrag te behandelen en te begeleiden. De medewerkers hebben de ambitie om uitmuntende zorg en expertise te leveren in het spanningsveld tussen behandelen en beveiligen.
Medewerkers worden zoveel mogelijk betrokken bij het opzetten, uitvoeren en evalueren van behandelprogramma’s en bij het voorbereiden van vakinhoudelijke en beleidsmatige beslissingen.

 

Spreken deze ambities jou aan?

Heb jij interesse om bij ons te komen werken?

Wil jij met eigen ogen zien hoe de tbs-behandeling in onze kliniek wordt uitgevoerd?

En wil jij hier meer over weten door in gesprek te gaan met mensen die in onze kliniek werken én verblijven?

 

Kom dan op woensdag 13 december 2017 naar de wervingsdag van FPC de Oostvaarderskliniek!

 

Vanaf 16.00 uur ben je van harte welkom. De dag wordt gestart met een welkomstwoord, waarna je een rondleiding krijgt van een medewerker en een patiënt. Tijdens deze rondleiding vertellen zij over hun werk en verblijf in de Oostvaarderskliniek en krijg je meer informatie over de tbs-sector.

 

In de kliniek zijn diverse ruimtes ingericht waar je, na de rondleiding, kan ‘speeddaten’ met een medewerker om te spreken over de vacature waar jij interesse in hebt:
• GZ-psycholoog; 
• Hoofd Behandeling;
• Medewerker Geïntegreerde Beveiliging;
• Psychiater;
• Sociotherapeut;
• Sociotherapeut nachtwacht;
De dag wordt om 20.00 uur afgesloten.

 

Wil jij op 13 december a.s. de wervingsdag van FPC de Oostvaarderskliniek bijwonen?
Geef je dan op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de volgende gegevens (aanmelden is verplicht):

Voor- en achternaam, adres, geboortedatum, geldig paspoort- of rijbewijsnummer (deze dien je ook mee te nemen naar de wervingsdag om je te kunnen legitimeren).

Heb je al interesse in één van bovengenoemde vacatures? Geef dit tijdens het aanmelden dan alvast aan!

 

Wil je iemand meenemen naar de wervingsdag? Dat is geen probleem en hartstikke leuk! Zorg er wel voor dat ook hij/zij wordt aangemeld met bovenstaande gegevens en een geldig legitimatiebewijs meeneemt!

 

Je bent van harte welkom. Wacht niet te lang met aanmelden i.v.m. een maximum aantal plaatsen!

Log in