Technisch mankeert mij niets: Ontmoetingen uit de praktijk van een maatschappelijk werker in een tbs-kliniek


Met trots presenteert FPC de Oostvaarderskliniek het boek ‘Technisch mankeert mij niets’! Een serie columns die Louise Brandsma, maatschappelijk werker bij de Oostvaarderskliniek, in de afgelopen jaren heeft geschreven en die nu zijn gebundeld in een boek.

Met dit boek geeft Louise een bijzonder inkijkje in haar werk als maatschappelijk werker binnen én buiten een tbs-kliniek. Zij neemt de lezer op een toegankelijke manier mee in de tbs-wereld met al haar dilemma’s. Er zijn moeilijke en confronterende maar ook vele grappige en ontroerende momenten met tbs-patiënten. Het laat zien dat het werken in een tbs-kliniek divers, uitdagend maar niet altijd eenvoudig is.

De verhalen die Louise beschrijft in haar columns zijn waargebeurd en hebben allen in het echt plaatsgevonden.  De gebeurtenissen laten zien dat de onderlinge communicatie niet altijd soepel en helder verloopt, wat kan leiden tot hilarische misverstanden en ongemakkelijk situaties. Perfect beschreven door degene die bij al deze situaties aanwezig was: Louise Brandsma.

 

Bestellen?

U kunt het boek bestellen via Managementboek.


Nieuws