maandag 07 januari 2019 10:50

DJI vlogt, ook in de Oostvaarderskliniek!

Laten zien in plaats van erover schrijven, dát was het idee achter de serie vlogs die de Dienst Justitële Inrichtingen (DJI) heeft opgenomen, ook in Forensisch Psychiatrisch Centrum (FPC) de Oostvaarderskliniek, de tbs-kliniek in Almere. Laten zien in plaats van erover schrijven, dát was het idee achter de serie vlogs die de Dienst Justitële Inrichtingen (DJI) heeft opgenomen, ook in Forensisch Psychiatrisch Centrum (FPC) de Oostvaarderskliniek, de tbs-kliniek in Almere.

Veel mensen willen graag een kijkje nemen in onze kliniek. Wat vindt er allemaal plaats binnen de muren? Hoe verloopt een tbs-behandeling? Hoe ziet een woonafdeling van patiënten eruit? Helaas is dit niet altijd mogelijk, maar we kunnen het wel in filmpjes laten zien. Het beste verteld door mensen die dagelijks in de Oostvaarderskliniek werken; de eigen medewerkers.

 

Daarom neemt afdelingshoofd Iwan Purperhart van de Oostvaarderskliniek je mee in een rondleiding van enkele minuten mee door de kliniek. Ga naar de website van DJI om de vlog 'Hoe ziet een dag in een tbs-kliniek eruit?' te bekijken.

 


Nieuws