Charles van der Weide stopt als directeur behandelzaken

Vanwege verschil van inzicht in de duale sturing heeft Charles van der Weide besloten zijn werkzaamheden bij de kliniek te stoppen, en zal de kliniek de werving voor een nieuwe DBZ starten. Charles wenst iedereen in de kliniek, medewerkers en patienten, het allerbeste toe.

De komende tijd neemt algemeen directeur Elles Tillema-van Loo, samen met manager behandelzaken a.i. Marije Nijhof, de functie waar. Zij worden tijdelijk ondersteund door Jantijn Fockens, directeur zorg en behandeling van PI Vught. Gelijktijdig wordt de vacature voor directeur behandelzaken binnen de Oostvaarderskliniek geopend. Dit gebeurt via de Algemene Bestuursdienst, zoals gebruikelijk is voor dergelijke functies.

Overview Oostvaarderskliniek
Beeld: ©OVK / OVK